Rólunk

Nálunk mindig az egyén áll a középpontban, legyen szó ügyfélről, jelöltről vagy a csapatunk tagjáról. Szervezet kultúránkat az elhivatottság, az innovatív megoldások iránti nyitottság, a személyes érdekképviselet és a pozitív fejlődésre való törekvés jellemzi. Ezeket az értékeket hangsúlyozzuk üzleti tevékenységünkben is, a klasszikus kiválasztás-képzés-gondozás-utókommunikáció folyamatokat kollégáink az egyes iparágak és szektorok folyamatosan változó sajátosságainak ismeretével és egyéni értékeikkel egészítik ki.

Nem csak képviseljük, a gyakorlatban is hiszünk a közös együttműködésben, célunk a hosszú távú és kölcsönös elégedettség, melynek érdekében szenvedéllyel törekszünk a tökéletességre!

 

Év tapasztalat
Álláshirdetés
Pozíció
Jelölt

Az MP Solutions Kft. kitűnő helyi kapcsolati tőkével és szakmai specialistáival, már több, mint 17 éve sikeresen működik, a Majer&Field Consulting (M-Field Kft.) jogutódjaként. Személyzeti tanácsadással és emberi erőforrás gazdálkodással foglalkozó cégcsoport tagjaként elsődlegesen banki, pénzintézeti, különböző mérnöki/gyártási és informatikai, illetve telekom, FMCG és gyógyszeripari szektorba közvetítünk munkaerőt.

Partnereink között nagy nemzetközi vállalatok, illetve magyar kis- és középvállalatok egyaránt megtalálhatóak.

Regisztrációs szám (munkaerő-közvetítés): 52427-5/2004-0100-330
Regisztrációs szám (munkaerő-kölcsönzés): 4984-1/2015-1510

Tapasztalat. Célok. Motiváció.

Szolgáltatásaink megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak, célunk a legjobbat nyújtani. 

Alapítóink

Team

Majer Balázs

Ügyvezető

Team

Pelle Dávid

Ügyvezető

Jelölt. Felvétel. Megoldások.  

Bevált tippek, hasznos gyakorlatok, online és offline megoldások, személyre és cégre szabott lehetőségek. Egyedi módszertani eszközeinkkel segítünk a megoldásban!

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK
AmCham
Családbarát hely