Rólunk

Az MPS (MP Solutions Kft.) több, mint 20 éve foglalkozik munkaerőpiaci megoldásokkal, azon belül is elsődlegesen RPO és vezetőkiválasztási feladatok ellátásával, immáron 70 főt meghaladó létszámmal.

Mára az MPS megkerülhetetlen résztvevője és alakítója a technológiai fókuszú toborzási és kapcsolódó szolgáltatások világának.

Sikerünk alapja az agilis csapataink által képviselt munkamódszertan, valamint a rugalmasság, projektszemlélet, tanulékonyság és a kiterjedt helyi és nemzetközi szakmai network. Ezentúl hatékonyságunk záloga a széleskörű - nem csak és kizárólag a technológiai piacra vonatkozó - mind hazai, mind nemzetközi környezetben szerzett további iparági tudásbázis.

Alapítóink, valamint csapataink egyedülálló tudással támogatják Ügyfeleinket szerteágazó toborzási projektekben, számos technológiai és nem technológiai ramp-up projektekben szerzett tapasztalataik alapján.

Partnereink között multinacionális nagyvállalatok, illetve magyar és nemzetközi startup-ok, kormányzati partnerek egyaránt megtalálhatóak.

Regisztrációs szám (munkaerő-közvetítés): 52427-5/2004-0100-330

Év tapasztalat
Álláshirdetés
Pozíció
Jelölt

Nálunk mindig az egyén áll a középpontban, legyen szó ügyfélről, jelöltről vagy a csapatunk tagjáról. Szervezet kultúránkat az elhivatottság, az innovatív megoldások iránti nyitottság, a személyes érdekképviselet és a pozitív fejlődésre való törekvés jellemzi. Ezeket az értékeket hangsúlyozzuk üzleti tevékenységünkben is, a klasszikus kiválasztás-képzés-gondozás-utókommunikáció folyamatokat kollégáink az egyes iparágak és szektorok folyamatosan változó sajátosságainak ismeretével és egyéni értékeikkel egészítik ki.

Nem csak képviseljük, a gyakorlatban is hiszünk a közös együttműködésben, célunk a hosszú távú és kölcsönös elégedettség, melynek érdekében szenvedéllyel törekszünk a tökéletességre!

Tapasztalat. Célok. Motiváció.

Szolgáltatásaink megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak, célunk a legjobbat nyújtani. 

Alapítóink

Team

Majer Balázs

Ügyvezető

Team

Pelle Dávid

Ügyvezető

Jelölt. Felvétel. Megoldások.  

Bevált tippek, hasznos gyakorlatok, online és offline megoldások, személyre és cégre szabott lehetőségek. Egyedi módszertani eszközeinkkel segítünk a megoldásban!

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK
AmCham
Családbarát hely