„Olyan külső segítségre volt szükségem, aki segít megértenem a cégek választási szempontrendszereit, tanácsaival segít eligazodnom az állásajánlatok mögött meghúzódó kimondott és ki nem mondott elvárások tisztán látásában. Sokszor egészen apró dolgokra hívták fel a figyelmemet, amik később rendre beigazolódtak. Gyakorlatból megismerni a fejvadász cégek működését, belelátni olyan trükkökbe, amik segíthetnek eljutni a következő akadályig, ez mind része a folyamatnak.”

Orientációs csomag

Azoknak ajánljuk, akik, szeretnék tudni milyen szakmai irányba induljanak tovább, vagy hová tartanak jelenleg. Együtt feltesszük a megfelelő kérdéseket, hogy jobban megismerhessék magukat!

Elemző csomag

Ebben a csomagban benne van az önéletrajz és motivációs levél ellenőrzése, véleményezése. Ha tudja már merre induljon, de fontos, hogy önéletrajza megfelelően képviselje Önt a cégnél, mi megnézzük valóban az köszön-e vissza egy toborzó szemével, amit szeretett volna mondani.

Csináljuk meg együtt csomag

Akiknek a véleményezés, az orientáció még csak az első lépés, azoknak ajánljuk a "Csináljuk együtt" csomagot. Ebben együtt készíthetjük el az új önéletrajzát és motivációs levelét, Linkedin profilját, akár több nyelven és kreatív, innovatív ötletekkel fűszerezve. Igényes, esztétikus és informatív CV-k készülnek a kezünk alatt nap mint nap. Engedje meg, hogy az Önét is feldobhassuk!

Coaching csomag

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik szeretnének belelátni, hogy hogyan történik a kiválasztás a cégeknél. Azoknak, akik maximálisra szeretnék növelni az esélyét, hogy megszerezzék álmaik állását. Ha úgy akarja elkészíteni önéletrajzát és motivációs levelét, és úgy akar interjúzni, hogy szinte biztosan kiválasztásra kerüljön, akkor válassza ezt a csomagot!

Combo csomag

A Combo csomagban minden kisebb csomag benne van. Egyszerre ad választ az útkeresésre, a megfelelő önéletrajz, motivációs levél és Linkedin profil elkészítésére, illetve a toborzási coaching-ot. is tartalmazza. Ez a legteljesebb csomag aktív álláskeresőknek, akik hatékonyan szeretnének pályázni és profin felkészülni a folyamat lépéseire.

All-in Coaching csomag

Ez a különleges csomag egy folyamatos, több alkalomból álló karakterépítéses tanfolyam, melynek során minden szemszöget számításban veszünk. Megtaláljuk a megfelelő karrierutat és felkészítjük az álomállás megtalálására és megszerzésére. Maximálisra növeljük az esélyeit a kiválasztásra miközben személyiségét és önértékelését is igyekszünk fejleszteni.