Executive
search

Irodánk a közép és felső vezetők kiválasztása esetén prémium kategóriás fejvadász eszközrendszeren alapuló toborzási és kiválasztási munkamódszereket alkalmaz.

Versenytárs-
elemzés

Az összeállított célcsoportnál limitált vagy teljeskörű direkt keresést végzünk, mely során a versenytársak szervezetét, alá és amennyiben vannak fölé, és mellérendeltségi viszonyait, szintekhez és pozíciókhoz tartozó feladat-, felelősségi körét és jogosultsági, illetve döntési hatáskörét is feltérképezzük.

 
Diszkréció

A keresés teljes időtartama alatt minden
jelöltünk pályázati és értékelési anyagát, dokumentumait
teljes diszkrécióval kezeljük.

Miért válasszon minket?

Az MP Solutions Kft. elsődlegesen technológiai, sales/marketing, pénzintézeti és pénzügyi szektorba közvetít munkaerőt,  kiemelt hatékonysággal. Kitűnő helyi kapcsolati tőkével, már közel 20 éve sikeresen működik a piacon. Tanácsadóinkat maximális ügyfél orientáltság, komplexitás, projektmenedzsment szemlélet – megoldás orientáltság jellemzi.

Munkamódszertanaink, rugalmasságunk, kiterjedt kapcsolati hálónk eredményezi hatékonyságunkat. Megbízóink igényeire gyorsan, szakszerűen reagálunk, mert tanácsadóink funkcionális területek szerint szakosodnak, átlagosan több, mint 10 év tapasztalattal rendelkeznek, specialista szinttől a vezető szintig való munkaerő-közvetítésben szinte minden szektorban, az adott szakterület átfogó, mély piac- és jelöltismerettel rendelkeznek.

Mikor ajánljuk?

  • Amennyiben a HR osztálynak nincs elegendő ideje, kapacitása kizárólag a toborzásra,
  • Ha kevés a releváns jelentkező a hirdetésekre,
  • Vezetői pozíciók, akár bizalmas toborzás vagy minőségi csere esetén,
  • Ha professzionális HR tanácsadókra bízná a recruitment-et,
  • Nagyobb volumenű növekedés esetén, újabb terület, iroda nyitása kapcsán.

Egyedi ajánlatunkért keresse:

Majer Balázs
Telefon: +36 30 370 7666
Email: bmajer@mps.hu