Igény-
felmérés

Minden piackutatás alapja a megfelelő igényfelmérés. Ebben a fázisban összetett interjút folytatunk az ügyféllel a versenytárs elemzés céljának megismerésére.

Elemzési
fázis

A célok pontos ismeretében meghatározzuk a valós versenytársakat, és fejvadász módszertannal feltérképezzük az adott iparágon belül a megfelelő szakterületet.

Szükséges
Adatok

szolgáltatása

A felmérés pontos elemeit ügyfelünkkel közösen és egyetértésben alakítjuk ki, az általa vizsgálni kívánt piaci trendeket, folyamatokat, szereplőket együtt választjuk ki, igény esetén javaslattal is támogatjuk a döntést. Szolgáltatott adataink előnye, hogy nem „zajosak”, kizárólag azt az információt hordozzák, amelyre az ügyfelünknek és a szervezetnek szüksége van.

Miért válasszon minket?

Az MP Solutions Kft. elsődlegesen informatikai, mérnöki, sales, banki, pénzintézeti, pénzügyi és marketing szektorba közvetít munkaerőt. Kitűnő helyi kapcsolati tőkével, már 18. éve sikeresen működik a piacon.

Kiegészítő szolgáltatásainkkal célunk, hogy elősegítsük megbízóink humánerőforrásának optimalizálását és tovább növeljük munkavállalóik elkötelezettségét, illetve munkavégzési hatékonyságát.

A megnövekedett igényekre reagálva az egyedi market mapping piackutatással bővítettük a portfolióinkat.

Mikor ajánljuk?

  • - Munkaerőpiaci környezet, trendek, kilátások feltérképezésére
  • - Versenytársak, valamint a cég piaci megítélésének mérésére
  • - Iparági trendek, kiválasztási folyamatok, márkatudatosság vagy konkrét cégek, pozíciók vizsgálata esetén
  • - Egyedi igények esetén motivációs, ösztönző elemek javaslata
  • - Belső elégedettség mérés, fluktuáció okának felkutatására
  • - Employer branding külső hatásainak felmérésére


A vizsgálatot minden esetben megelőzi egy interjú a megrendelővel, amelyben tisztázzuk a fontos részleteket és a felmérés céljait.

Egyedi ajánlatunkért keresse:

Pelle Dávid
Telefon: +36 30 677 1990
Email: dpelle@mps.hu