Elvárások
azonosítása

Megismerjük a céget, a kultúrát, szervezeti sajátosságokat és egyaránt felmérjük a pontos szakmai és soft skill-ekre vonatkozó igényeket, elvárásokat.

Fejvadász
módszertan

Fejvadász módszerekkel felkutatjuk a jelölteket a releváns cégeknél, melynek köszönhetően a Megbízó célzott, és a jövőre nézve is hasznos piaci információkat szerezhet.


Riporting

Folyamatos státuszriportokkal támogatjuk a kiválasztási folyamatot, melynek során elemezzük a piaci helyzetet és visszacsatolást adunk a Megbízónak a keresésről, a felmerülő kihívásokról. Szükség esetén javaslatot teszünk a kiválasztási stratégia módosítására.

Miért válasszon minket?

Az MP Solutions Kft. elsődlegesen informatikai, mérnöki, sales, banki, pénzintézeti, pénzügyi és marketing szektorba közvetít munkaerőt. Kitűnő helyi kapcsolati tőkével, már közel 20 éve sikeresen működik a piacon. Tanácsadóinkat maximális ügyfél orientáltság, komplexitás, projektmenedzsment szemlélet – megoldás orientáltság jellemzi.

Munkamódszertanaink, rugalmasságunk, kiterjedt kapcsolati hálónk eredményezi hatékonyságunkat. Megbízóink igényeire gyorsan, szakszerűen reagálunk, mert tanácsadóink funkcionális területek szerint szakosodnak, átlagosan több, mint 10 év tapasztalattal rendelkeznek, specialista szinttől a vezető szintig való munkaerőközvetítésben szinte minden szektorban, az adott szakterület átfogó, mély piac- és jelöltismerettel rendelkeznek.

Mikor ajánljuk?

  • Amennyiben a HR osztálynak nincs elegendő ideje, kapacitása kizárólag a toborzásra
  • Ha bővíteni szeretné a keresési forrásait: hirdetési portálok, külső és belső adatbázis, ajánlások, networking, social media, közösségi csoportok, fórumok, események
  • Ha csökkenteni szeretné a toborzásra, hirdetésre fordítottidőt és energiát
  • Vezetői pozíciók, akár bizalmas toborzás kapcsán
  • Ha professzionális HR tanácsadókra bízná a recruitment-et
  • Nagyobb volumenű növekedés esetén, újabb terület, iroda nyitása kapcsán

Egyedi ajánlatunkért keresse:

Pelle Dávid
Telefon: +36 30 677 1990
Email: dpelle@mps.hu