Módszertan

Egyedi igényekre szabva online kérdőívek és egyéni beszélgetések kombinációjával térképezzük fel a Partnereinknél fennálló munkavállalói elégedettségre vonatkozó helyzetet.

Elégedettség,
elkötelezettség

mérés

Felmérjük az általános elégedettséget, a motivációkat, feszültség pontokat és az igényeket.

Javaslatok,
megoldások

A felmérés és a személyes beszélgetések eredményei alapján elemezzük a kialakult mintákat és összefoglaljuk javaslatainkat.

Miért válasszon minket?

Az MP Solutions Kft. elsődlegesen technológiai, sales/marketing, pénzintézeti és pénzügyi szektorba közvetít munkaerőt, kiemelt hatékonysággal. Kitűnő helyi kapcsolati tőkével, már közel 20 éve sikeresen működik a piacon. Cégünk az utóbbi években jelentős piaci tapasztalataira alapozva kiegészítő HR szolgáltatásokkal is megjelent a piacon és sikerrel segíti ügyfeleit.

A munkavállalók munkahelyi közérzete, az egyének és csoportok közötti kommunikáció, a munkahelyi atmoszféra egyértelműen közvetlen kapcsolatban van a teljesítménnyel, a cég és a munka iránti elköteleződéssel, lojalitással. Jelentős referenciákkal rendelkezünk dolgozói elégedettség mérés projektek területén.

Mikor ajánljuk?

  • Ha szeretné feltérképezni, hogy milyen az uralkodó hangulat a cégen, vagy egy részlegen belül
  • Ha a felszín mögött húzódó feszültség pontok feltárására van szükség
  • Kiváló eszköz olyankor, amikor érzékelhetően vannak feszültségek, teljesítmény gondok, esetleg nehéz megtartani a munkaerőt és nem teljesen ismert, hogy mik az okok
  • Amikor szeretné javítani a vállalati kultúrát és megalapozni vállalati wellbeing szolgáltatások bevezetését
  • Ha szeretné tudni vezetőként, hogy mi befolyásolja, motiválja legjobban a kollégákat, vagy épp mi fogja vissza őket

Egyedi ajánlatunkért keresse:

Pelle Dávid
Telefon: +36 30 677 1990
Email: dpelle@mps.hu