Karrier tanácsadás - Vezetői tanácsadás

Karrier tanácsadás - Vezetői tanácsadás

  • January 29, 2020

Az utóbbi időben a karrier útjukkal kapcsolatosan hozzánk fordulók kérései és igényei rendkívül szerteágazóak voltak. Ezen tapasztalatokból kiindulva összegyűjtöttük azokat az irányokat, amelyekben a leghatékonyabban tudjuk segíteni az ügyfeleink szakmai útját.

1. Klasszikus karrier tanácsadás

Leginkább azok számára lehet hatékony segítség, akik pályakezdők vagy teljesen más szakmai irányba szeretnének elindulni és ennek keresik a lehetőségét. A tanácsadást 6 különböző típusú csomagban kínáljuk a munkavállalók számára.

Ezek - egyéni igénytől függően - tartalmaznak például CV és social media profil áttekintést, szerkesztést, orientációs konzultációt és interjú felkészítést is.

2. Karrier Coaching

Tapasztalt szakemberek számára a leghatékonyabb megoldás olyan esetekben, amikor megérett a változtatás szükségessége, de még nem tiszta az irány, nem egyértelműek a célok vagy csak szimplán kifogyott a lendület a meglévő tevékenységből.

Tapasztalt tanácsadó – coach szakember közreműködésével segítünk újra gondolni a meglévő szituációt és kitisztázni a célokat, lehetőségeket. Ideális eszköz olyan esetekben, amikor a jelenlegi szituáció már nem komfortos – de még bizonytalan, hogy merre tovább.

3. Piaci információk vezetői pozícióváltáshoz

Egyre többen keresnek meg minket vezetői pozíciók iránt érdeklődve vagy külföldről hazatérést tervezve azzal, hogy piaci körképet, kompetencia térképet kérjenek a hazai lehetőségekről a saját szakterületükön.

A vezetői pozíciókban való elhelyezkedés – vagy pozícióváltás – hosszasabb előkészítést, kapcsolatépítést, alapos piaci ismereteket igényel.

Ilyen esetekben kiterjedt vállalati ügyfélkörünkkel való sokéves együttműködés tapasztalatait, az aktuális piaci trendeket, kutatásainkat és a nyitott kereséseinket alapul véve, célzott információkkal tudjuk ügyfelünk előre lépését segíteni.

Forduljon hozzánk bizalommal és együtt megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást!
Várjuk megkeresését az alábbi címen.

info@mps.hu