Gyakran ismételt kérdések az RPO-ról (GY.I.K.)

 • January 23, 2024
 • Category RPO
Az RPO egy optimális megoldás megnövekedett toborzási igények, speciális szakértelmet vagy komplex megközelítést igénylő projektek professzionális rendszerben történő megvalósítására, ahol a toborzási folyamat részben vagy teljeskörűen kiszervezésre kerül az adott szakterület specialistájának. A fentiek mellett szintén javasolt RPO szolgáltatót igénybe venni, amennyiben metrikákra épülő toborzás létrehozása a cél.
Read more

Dun & Bradstreet AAA - A pénzügyileg legstabilabb cégeknek járó elismerésünk

 • November 6, 2023
Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy cégünk stabilitását és megbízhatóságát egy külső szakértő ismegerősítette.
Read more

Toborzás és Employer Branding támogatása alternatív megoldásokkal? Igen, mi megcsináltuk!

 • August 17, 2023
Az utóbbi időben gomba mód szaporodnak a technológia területre fókuszáló események, meetupok és a külső-belső hackathonok vagy ideathonok sem mentek még ki a divatból! Az okuk rendkívül kézenfekvő!
Read more

Budapest Business Journal hazai HR & Recruitment TOP 50

Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy bekerültünk a Budapest BusinessJournal hazai HR & Recruitment vezetőinek Top 50-es listájára. Egy-egy ilyen elismerés mindig megfelelő okot ad egy kis visszatekintésre, ami most sem maradt el.
Read more

What does Recruiter on Demand mean?

 • July 18, 2023
 • Category RPO
When temporary resources are needed for your recruitment projects, ‘Recruiter On Demand’ is a fast and efficient solution that not only provides flexibility in time and service, but also saves you significant time and money.
Read more

No efficient recruitment without appropriately aimed sourcing!

 • June 13, 2023
 • Category RPO
To come up with a simple analogy, I would say recruitment without sourcing, would look like a band without a drummer and a bass guitarist, because that's the base of everything! Someone playing solo in the corner will be music as well, but without rhythm and foundation, the sound will just never be complete.
Read more

Toborzási riportok szerepe

 • June 6, 2023
 • Category RPO
Néhány hónapja a Recruitech prezentációnk előtt készítettünk egy felmérést, ahol a válaszadó cégek nagy része úgy nyilatkozott, hogy 2023-ban még mindig nem használnak riporting rendszert a toborzási folyamataik leképzésére és a stakeholderek döntéseinek alátámasztására. Ez már akkor is egy megdöbbentő adat volt, de vajon a jelenlegi, talán picit alacsonyabb performanciájú toborzási időszakot ezek a cégek arra fordítják, hogy kialakítsák a saját rendszerüket?
Read more

COST PER HIRE, azaz mennyibe kerül 1 fő felvétele

 • May 30, 2023
 • Category RPO
Rengeteget beszélgetünk az elmúlt időszakban Cost per Hire és Cost per Offer mutatókról, és gyorsan leszögezhetjük, hogy minden iparág, cégméret, lokáció más és más eredményt ad, de a cost per hire-t befolyásolja egy ramp-up mérete, a pozíciók összetétele, a toborzási csapat felépítése és számos más eleme is a folyamatnak.
Read more

Hatékony toborzás? Kiszervezett toborzási folyamatok = RPO

 • May 26, 2023
 • Category RPO
Nem mondok újdonságot azzal, hogy mennyire átalakult az elmúlt pár évben a munkaerőpiac, mindenki szembesül annak kihívásaival napi szinten, akár ramp up projektről beszélünk, akár újabb kollégák toborzásáról van szó, vagy akár fluktuáció kezelésről. A határok elmosódtak ma már a toborzás, az employer branding, marketing kommunikáció egybefonódott, így ennek megfelelően komplexebb szolgáltatási portfólióban lehet gondolkodni csak a hatékonyság érdekében.
Read more

Viszlát 2022, üdv 2023!

 • January 13, 2023
Az ember hajlamos számvetésekre, ami kifejezetten igaz az év végi időszakra és az új év kezdetére. Hiába vannak meg a terveink, ötleteink, szerződéseink, minden év egy új nyitány, a maga kihívásaival, lehetőségeivel, bukásaival, tanulságaival és tanulásai pontjaival. Kicsit olyan ez, mint a versenysport. Hiába profi valaki, azt mondják, ha nincsen versenydrukk, izgalom valakiben, akkor ott valami nem feltétlen stimmel. Így vagyunk ezzel mi is egy-egy újabb év indulásakor. Hiszen minden év egy újabb verseny, amikor újabb kihívásokat fogalmazunk meg magunkkal és a vállalkozásunkkal szemben is. És nem hiányozhat a megvalósítás során a fűszer, ami maga az izgalom.
Read more