Recruitment Process
Outsourcing

Visit RPO Page

innomatrix
starschema
telekom
yusp
blackrock
metlife
kuka
heineken
bettson group
generali
douglas
ekata
skyscanner
accenture
bosch
ivsz

Featured sectors

Various divisions only a click away. 

Get started

IT Positions

We keep an eye on the best of the best!

Get started

Search for a job

Our all offers in one place.

Get started

RPO blog

July 18, 2023
RPO

Mi is az a Recruiter on Demand?

Amikor ideiglenes erőforrás bevonására merül fel igény a toborzási projektjeinken, akkor gyors és hatékony megoldás a Recruiter On Demand szolgáltatás, ami nem csak rugalmasságot biztosít időtartamban és szolgáltatásban, de jelentős költséget és időt is megtakaríthatunk vele.

Read more
June 13, 2023
RPO

Megfelelően célzott sourcing nélkül nincs hatékony toborzás!

Egy nagyon egyszerű hasonlattal élve olyan lenne a recruitment sourcing nélkül, mint a zenekar dobos és basszusgitáros nélkül, hiszen ez mindennek az alapja! Ha valaki szólózgat a sarokban, akkor az is zene lesz, de ritmus és alap nélkül soha nem lesz teljes a hangzás.

Read more
June 6, 2023
RPO

Toborzási riportok szerepe

Néhány hónapja a Recruitech prezentációnk előtt készítettünk egy felmérést, ahol a válaszadó cégek nagy része úgy nyilatkozott, hogy 2023-ban még mindig nem használnak riporting rendszert a toborzási folyamataik leképzésére és a stakeholderek döntéseinek alátámasztására. Ez már akkor is egy megdöbbentő adat volt, de vajon a jelenlegi, talán picit alacsonyabb...

Read more

Mi is az az RPO? És miért éri meg a cégeknek a toborzási folyamat kiszervezése?

Cégvezetőnk Majer Balázs, valamint Polgár Zita, az ApPello Kft. HR vezetője beszélgetnek a munkaerő toborzás kiszervezésének rejtelmeiről.

A munkaerő toborzás motorja, avagy a sourcing rejtelmei

Ebben részben rávilágítunk miért is kulcsfontosságú ez az alapvetően monoton munkafolyamat, és bemutatjuk a feladat sokszínűségét.

Budapest Business Journal hazai HR & Recruitment TOP 50

Budapest Business Journal hazai HR & Recruitment TOP 50

Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy bekerültünk a Budapest Business Journal hazai HR & Recruitment vezetőinek Top 50-es listájára. Egy-egy ilyen elismerés mindig megfelelő okot ad egy kis visszatekintésre, ami most sem maradt el.

How can we help the companies?

Getting the perfect talent to join your company requires time, thoroughly understanding the market, a broad network, and a rigorous and confidential approach. We offer qualitative assistance in your recruitment, by identifying and attracting top and middle management profiles with confirmed expertise.

Compass - Salary surveys

Salary surveys are the most comprehensive review of professional salaries and recruitment trends, enabling you to benchmark your staff against the market. Just define the role and we refine the salary tables by location, industry, size of the organisation and more.

Read more

Executive search

The most effective tools of executive search and selection are direct search and targeted search. When searching for middle and top managers, we apply a premium category recruiting and selection methodology based on the headhunting toolkit.

Read more

Employee satisfication surveys

Egyedi igényekre szabva online kérdőívek és egyéni beszélgetések kombinációjával térképezzük fel a Partnereinknél fennálló munkavállalói elégedettségre vonatkozó helyzetet. Felmérjük az általános elégedettséget, a motivációkat, feszültség pontokat és az igényeket.

Read more
Years experience
Vacancies
Positions
Candidates

Client testimonials

We pride ourselves on providing superior service but you don't just have to take our word for it. Read what employers have to say about working with us in the client testimonials below. 

Your future starts today

AddAllowed files to upload: pdf, odt, doc, docx.
Each uploaded file must be 2MB or less.

AmCham
Családbarát hely