Viszlát 2022, üdv 2023!

Viszlát 2022, üdv 2023!

  • 2023. január 13.

Az ember hajlamos számvetésekre, ami kifejezetten igaz az év végi időszakra és az új év kezdetére. Hiába vannak meg a terveink, ötleteink, szerződéseink, minden év egy új nyitány, a maga kihívásaival, lehetőségeivel, bukásaival, tanulságaival és tanulásai pontjaival. Kicsit olyan ez, mint a versenysport. Hiába profi valaki, azt mondják, ha nincsen versenydrukk, izgalom valakiben, akkor ott valami nem feltétlen stimmel. Így vagyunk ezzel mi is egy-egy újabb év indulásakor. Hiszen minden év egy újabb verseny, amikor újabb kihívásokat fogalmazunk meg magunkkal és a vállalkozásunkkal szemben is. És nem hiányozhat a megvalósítás során a fűszer, ami maga az izgalom.

Kihívásból pedig van bőven kérem; háború, energia válság, infláció, recesszió, toborzás,- megtartás (ezt pláne fontos megemlíteni, ha már ezt a szakmát választottuk), mi pedig próbálunk ezek mellett vagy inkább mentén eltökélten kitartani a céljaink, hitvallásunk mellett.

De milyen is volt számunkra 2022?

Mindenképp fontos évet zártunk, rengeteg lehetőséggel, amikkel sikeresen éltünk és közben rengeteget tanultunk általuk.

Egy ilyen léptékű fejlődés maga után vonz egy nagyobb kitekintésű számvetést.

Sosem fogjuk elfelejteni azokat a több mint 20 évvel ezelőtti pillanatokat, amikor lelkesen álmodoztunk és terveztünk egy szál öltönnyel a gardróbban, hogyan építjük fel a saját vállalkozásunkat iroda nélkül, nulla tőkével, lépésről lépésre, sokszor visszalépkedve az életben maradás miatt.

Egy újabb mérföldkő az MPS életében

Méltán nevezhetjük újabb mérföldkőnek 2022-őt, hiszen sikerült 70+ főre növekedni és ennek megfelelően a korábbi árbevételünket megháromszorozni!
Folytattuk a CSR tevékenységünket is, melynek keretében támogattunk szervezeteket és iskolákat.
Több belső képzést nyújtottunk, amit a kollégáink sikerrel zártak. Folytattuk belső well-being programunkat dedikált workshopok keretében egy külsős coach vezetésével és a kollégáink továbbra is nagyra értékelték a plusz 5 nap fizetett szabadságot. Ötösre vizsgázott a felhatalmazó politikánk és leginkább a kollégák, akik tökéletesen éltek és soha nem visszaéltek a felelősséggel és a szabadságukkal. Nem lehetünk eléggé hálásak nekik!
Stratégiai együttműködéseink és az elmúlt évek tanulságai alapján tartottuk a fő fókuszokat, így a vezetői kiválasztást támogató közvetítői csapat mellett 3 fő zászlós hajónk:

  • az RPO, ahol 17 partnert támogattunk 2022-ben, amivel kiérdemeltük a legnagyobb hazai RPO ügynökség címét,
  • az MPhackS, 7+ end to end egyedi technológiai eseménnyel 5 országban, és folyamatos marketing kommunikációs projektekkel,
  • és persze a legdinamikusabban fejlődő MPS Digital - Nearshore development / IT outsourcing üzletágunk, ahol nemzetközi partnereinket támogatjuk R&D és egyéb fejlesztési projektjeikben.

Hihetetlen érzés volt a karácsonyi vacsoránk, ahol ha nem is tudott mindenki részt venni, de egyben láthattuk a csapatainkat. Ez az érzés, és az év végi jól megérdemelt pihenés kellőképpen elég munícióval látott el minket ahhoz, hogy 2023 is legalább ilyen pörgős és tevékeny legyen!

Mi felkészültünk rá!

Cimke: Nincs cimkézve